Hande Yener’in konseri iptal edildi

Hande Yener’in konseri iptal edildi

25 kuruluşun yer aldığı Balıkesir Sivil Toplum Platformu’nun ‘festivaller iptal edilsin’ çağrısının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bugün düzenlenecek Hande Yener konserini iptal etti.

AK Parti’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Burhaniye ilçesinde gerçekleştirdiği Aromaterapi Festivali kapsamında bu akşam 21.30’da sahne alacak Hande Yener konserini herhangi bir gerekçe göstermeden iptal etti.

AK Parti’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, konserin iptal edildiğini ancak gerekçesinin kendilerine bildirilmediğini ifade etti. Konser iptalinin geçen günlerde Balıkesir Sivil Toplum Platformu adlı gerici oluşumun yaptığı açıklamanın ardından gelmesi ise dikkati çekti.

Geçen günlerde TÜGVA, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti, AGD’nin de yer aldığı 25 kuruluştan oluşan Balıkesir Sivil Toplum Platformu, gençlerin “ahlakını bozduğunu”, “isyan ve başkaldırıya yönlendirdiğini” iddia ederek festivallerin iptal edilmesini istemişti. Platform ayrıca yapılan her türlü etkinlikte kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı yer almasını istemişti.

HABERE YORUM KAT