Halka kapalı olan törene şakşakçılar girdi: Recep Tayyip Erdoğan sloganı attılar!

Halka kapalı olan törene şakşakçılar girdi: Recep Tayyip Erdoğan sloganı attılar!

30 Ağustos törenleri pandemi nedeniyle ulu önder Atatürk'ün kabri Anıtkabir'de devlet erkanı ile sınırlı sayıda isim ile gerçekleştirildi.

Halka kapalı olan Anıtkabir'e kim tarafından nasıl sokulduğu bilinmeyen bir grup şakşakçının Recep Tayyip Erdoğan diye slogan atması dikkat çekti.


Anıtkabir’de sabah saatlerinde düzenlenen resmi törende “Recep Tayyip Erdoğan” sloganlarının atılması tepki çekti. Halk ziyaretine kapalı olan resmi törene bu sloganları atan kişilerin alınmış olması eleştiri konusu oldu.

Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir’de düzenlenen törene; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bakanlar ve kuvvet komutanları katıldı.

İŞTE O ANLAR: 

Halka kapalı olan törene şakşakçılar girdi: Recep Tayyip Erdoğan sloganı attılar! pic.twitter.com/3T1nZwrg0x

 

Devlet erkanı bugün saat 11.00’da Atatürk’ün huzuruna çıktı. Çelenk bırakma sonrasında ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atılması tapkilere neden oldu. “Sembolik olarak seçilmiş sınırlı sayıda” ziyaretçinin alındığı törende, bu sloganın kimler tarafından atıldığı eleştiri konusu oldu.

 

Öte yandan resmi tören sırasında belediye kamyonları ve polis barikatlarıyla Anıtkabir’e çıkan yolların kapatıldığı görüldü.

Kaynak: Halkweb

HABERE YORUM KAT