Hadise'nin paylaştığı pozlarda herkes çoraplarını konuşuyor

Hadise'nin paylaştığı pozlarda herkes çoraplarını konuşuyor

Ünlü şarkıcı Hadise, son dönemde müzik kariyeri ve sahne performansıyla olduğu kadar cesur tarzı ve paylaştığı cesur pozlarıyla da gündemde.

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Hadise, son zamanlarda iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. Özellikle çorap tercihi, hayranları tarafından konuşulan konulardan biri haline geldi.

Mehmet Dinçerler ile yaşadığı ayrılık uzun bir süre boyunca medyanın ve takipçilerinin ilgisini çeken bir konu oldu. Ancak Hadise, güzelliği ve müziğiyle adından söz ettirmeye devam ediyor. En son paylaştığı pozları ise beğeni yağmuruna tutuldu.

Hadise, son paylaşımında siyah bir kalp emojisi kullanarak takipçileriyle buluştu. Bu paylaşımda dikkat çeken nokta ise giydiği çoraplar oldu. Bu cesur tarzıyla Hadise, takipçileri arasında çeşitli yorumlara neden oldu.

Takipçilerinden bazıları "Çoraplar sence de harika mı?", "Çoraplar bu tarzı tamamlamış", "Çorap dikkat çekici" gibi yorumlarda bulundu.

37 yaşındaki ünlü şarkıcının cesur tarzını ve son paylaşımlarını beğenenler arasında ünlü isimler de yer aldı. Hadise, müziği ve tarzıyla her zaman gündemde olmaya devam ediyor.

640xauto-2.webp

640xauto.webp

640xauto-1.webp

HABERE YORUM KAT