Gurbetçi vatandaş: Eskiden Türkiye böyle olsaydı biz gurbete gitmezdik...

Gurbetçi vatandaş: Eskiden Türkiye böyle olsaydı biz gurbete gitmezdik...

MedyaliTv isimli youtube kanalında yayınlanan bir sokak röportajında Belçika'da yaşadığını belirten gurbetçi vatandaş ''Eskiden Reis olsaydı biz gurbet gitmezdik'' ifadelerini kullandı.

Yapılan bir sokak röportajında konuşan gurbetçi vatandaş Avrupa'yla Türkiye'nin ekonomisini karşılaştırdı.

''Türkiye'de harcama daha hızlı, kredi kartlarını çok kullanıyorlar, burada yaşayanlar lükse çok meraklı yurtdışında öyle değil, yurtdışındaki insanlar harcamasını öyle yapıyor Türkiye'de asgari ücret alıyorum diyorum iphone telefon kullanıyor. Bazı şeyler açısından alım gücü zor ama bakıyorsun kötü araba yok yani' ifadelerini kullandı.

Yine Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen vatandaş ''Hepsini toplasan bir reis etmez'' dedi

Başka bir gurbetçi vatandaş ''Devlet kötü demiyoruz devlet çok güzel şeyler yapıyor Türkiye çok ilerledi, biz boşuna buradan gitmedik keşke daha önce böyle olsaydı da gitmeseydik, eşim burada olsa ben burada yaşamayı tercih ederim, oraya gittik yuva kurduk buraya gelemezsin artık, ben oy kullanıyorum yine reise oy veririz başka oy verecek adam yok, Kemal Kılıçdaroğlu da bence Reis'in adamı, başka bir şey düşünmüyorum öyle bir insanı parti başında oturtmak saçmalık'' ifadelerini kullandı.

İşte o röportaj:

 

 

 

HABERE YORUM KAT