Gurbetçi vatandaş: Almanya'da hayvanın gördüğü değeri Türkiye'de insan görmüyor...

Gurbetçi vatandaş: Almanya'da hayvanın gördüğü değeri Türkiye'de insan görmüyor...

Yapılan bir sokak röportajında Almanya'dan Türkiye'ye geldiğini söyleyen bir vatandaş

Yapılan bir sokak röportajında Almanya'da Türkiye'ye geldiğini söyleyen vatandaş ekonomi nasıl sorusuna ''Türkiye'de kendi açımdan bakarsam tabi ki normal 2000 3000 euro alıp geldikten sonra kral gibi yaşarsın ama Türkiye'de yaşayanlar için her şey çok pahalı, gençler için hiçbir şey yapılmıyor, kurtuluş gençlerde..Bizim orada bir devlet bakanı yanlışlıkla devletin verdiği kredi kartıyla parfüm almıştı ortaya çıktı istifa etti 79 euro için, buradakileri düşün'' cevabını verdi

Türkiye'ye geri dönme şansınız olsa kesin dönüş yapar mısınız sorusuna ''Deli miyim ya tipe baksana döner miyim ,geliyorum bakıyorum keyfime gidiyorum, yaşamak için tekrar kesin dönüş yapmam''  cevabını verdi.

Türkiye ve Almanya'daki öğrencilere verilen değeri kıyaslayan vatandaş ''Almanya'da hayvanın gördüğü değeri Türkiye'de insan görmüyor, bırak öğrenciyi... Doğaya saygı yok hayvana saygı yok kadına saygı yok bir de millet burada hayallerle yaşıyor uçuyoruz kaçıyoruz...Ekonomiye iyi diyen insanlar yalancı, adamın cebinde para yok ağzında diş yok ceketinin rengi siyahtan griye dönmüş adam sarayda oturanı savunuyor. Hayatta kalmakla yaşamak farklı şeyler. Burdaki insanlar normal yaşantıya bir kafeye gitmeye bir yemek yemeye lüks diyorlar'' ifadelerini kullandı.

İşte o anlar:

 

 

HABERE YORUM KAT
1 Yorum