Gurbetçi vatandaş: Almanya'da durum kötü

Gurbetçi vatandaş: Almanya'da durum kötü

Sen Ne Dersin isimli youtube hesabında yapılan bir sokak röportajında Almanya'da yaşadığını söyleyen gurbetçi Almanya'da hükümet hiç iş yapmıyor açıklamasında bulundu.

Yapılan bir sokak röportajında Almanya'da yaşadığını dile getiren bir gurbetçi kime oy verirsiniz sorusuna AK Parti'ye oy vereceğini söyledi. Neden AK Parti'ye oy verirsiniz sorusuna ''Şimdiki hükümet iş yapıyor yollar tüneller ulaşım amaçlı her şey çok rahat'' cevabını verdi.

Almanya'daki hükümetin iyi olmadığını sel felaketinde yardıma gitmek isteyenleri engellediğini, hükümetin iki hafta sel bölgelerine uğramadığını söyledi Türkiye'ye yerleşin o zaman diyen sunucuya ''Ben doğma büyüme Almanyalıyım ben buraya nasıl ayak uyduracağım'' ifadelerini kullandı. 

Bir vatandaşın hem Almanya'da yaşayıp hem Türkiye'de oy vermesiyle ilgili tepki göstermesine ''Neden ben buranın vatandaşı değil miyim ?'' cevabını verdi.

Almanya'da durumun kötü olduğunu söyleyen gurbetçiye Türkiye'de her şey iyiyse buraya yerleşin diyen sunucuya ''Sen sürekli bizi buraya çağırıyorsun, bizim orada evimiz var, Almanya iyi değil burası iyi mi bilmiyorum, burası neden iyi değil siz bileceksiniz yerli sizsiniz'' ifadelerini kullandı.

İşte o röportajın tamamı:

 

HABERE YORUM KAT