Gurbetçi kadın Türkiye’deki dolandırıcı medyumlara tüm mal varlığını verdi… Seans başı 5 bin Euro!

Gurbetçi kadın Türkiye’deki dolandırıcı medyumlara tüm mal varlığını verdi… Seans başı 5 bin Euro!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugün yayınlanan bölümünde Almanya’da yaşayan kadının Türkiye’deki kendini medyum olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırılma hikayesi izleyicileri şok etti.

Almanya’da yaşayan Gülseren Çınar isimli kadın, sosyal medyada tanıştığı 38 bin takipçisi olan ve medyum olduğunu iddia eden kişiler tarafından dolandırıldı.

Kendini kötü hisseden Çınar, sıkıntılarından kurtulmak için Fatma isimli medyum olduğunu iddia eden kişiye danıştı. Almanya'da İzmir'e medyumla buluşmaya giden kadın, dolandırıcı tarafından lanetli olduğuna inandırıldı ve kendisine eğer temizlenmezlerse çocuklarının hepsinin öleceği söylendi.

Çınar, “Dedikleri doğruda çıkıyordu. İki hafta iyi oluyordum sonra tekrar hasta oluyordum. Hastalandıkça onu temizlemeye çalışıyorlardı. Ben ona sürekli para gönderiyordum 5 bin Euro civarında. Malzemeler çok pahalı tutuyor diyordu. Altın tozu, gümüş tozu ve burada söyleyemeyeceğim malzemelerle.” şeklinde konuştu.

Kuşadası’nda evi olan kadına dolandırıcı, tüm eşyalarda büyü olduğunu söyledi. Evdeki çoğu eşyayı götüren medyum, bunları gördükçe okuyacaklarını söyledi. Çınar, bu dönemde dolandırıcıya 90 bin Euro ve kilolarca altın gönderdi.

Daha sonra Ali Yıldız isimli adam, Çınar'a ulaştı. Yıldız, diğer medyumların laneti temizleyemediğini ve kendisine bakım yaptırdıklarını söyledi. Yıldız kadına, üzerinde şeytani varlık olduğunu söyledi. Yıldız, gurbetçi kadını Almanya'dan Türkiye'ye çağırdı.

Dolandırıcı, kadına "Bunları sana eşin yapıyor. Sevgilisi var ve aklınla oynuyorlar. Seni hastaneye yatıracaklar ve üzerindeki mal varlığını alacaklar" dedi. Bu olaylardan sonra eşine karşı düşmanlık beslemeye başlayan kadının yuvası dağılma noktasına geldi. Sonunda dolandırıldığını anlayan Çınar, Müge Anlı’da yaşadıklarını anlattı ve dolandırıcıların peşine düştü.

Fotoğraf: petr sidorov - Unsplash

HABERE YORUM KAT