Gündeme bomba gibi düşen iddia: Ebru Gündeş'i arayan Kaan Yıldırım, Hadise'den jet hızıyla ayrıldı

Gündeme bomba gibi düşen iddia: Ebru Gündeş'i arayan Kaan Yıldırım, Hadise'den jet hızıyla ayrıldı

Reza Zarrab ile yasak aşk dedikodusu yaşadığı iddia edilen Hadise'nin sevgilisi Kaan Yıldırım'ın Ebru Gündeş'i aradığı ve ardından hemen Hadise'den ayrıldığı iddia edildi.

Takvim'de yer alan habere göre; Uzun zamandır Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarıyla gündeme gelen Hadise'nin, Kaan Yıldırım'la yaşadığı büyük aşk sona erdi ama dedikoduların ardı arkası kesilmedi.

Kimileri Hadise'nin yeni şarkısının reklamını yapmak için bu yola başvurduğunu söylese de bu ayrılıkta Yıldırım'ın ailesinin de baskı yaptığı ileri sürülmüştü.

 KAAN, EBRU GÜNDEŞ'LE GÖRÜŞTÜ

Önceki gün ise Beyaz Magazin'de yer alan iddiaya göre, bu ilişkinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş'in olduğu ileri sürüldü. İddialara göre Kaan Yıldırım çıkan haberlerin detayları öğrenmek için Ebru Gündeş'le irtibata geçti. Gündeş'in tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaşması üzerine Yıldırım, Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı.

Bomba iddia: Ebru Gündeş'le konuşan Kaan Yıldırım, Hadise ile ayrıldı
Gündeme bomba gibi düşen iddia: Ebru Gündeş'i arayan Kaan Yıldırım, Hadise'den ayrıldıSon paylaşımıyla gündem olan Hadise, Kaan Yıldırım ile ayrıldı mı?Ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım'ın adını dövme yaptırdı
Kaan Yıldırım, Ebru Gündeş, Hadise, Magazin, Son Dakika

 

HABERE YORUM KAT