Görüntüler ortaya çıktı: Demet Akalın’ın kocası Okan Kurt, Erdoğan’ın berberine karşı!

Görüntüler ortaya çıktı: Demet Akalın’ın kocası Okan Kurt, Erdoğan’ın berberine karşı!

Komşu işyeriyle tartışan ve kavga ettiği kişinin "Cumhurbaşkanı'nın berberiyim" dediğini iddia eden Okan Kurt'un kavga görüntüleri basına sızdı.

Şarkıcı Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini görüntüler ortaya çıktı. Kurt kavgayla ilgili, “Burada biri ‘Ben Cumhurbaşkanı’nın berberiyim, bu sokağın sahibiyim’ diyor” demişti.

İŞTE O KAVGA GÖRÜNTÜLERİ: 

 

 

Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt’un anlaşmazlık yaşadığı yan komşusuyla arbede yaşamış ve olayda alıkonulduğu ileri sürülmüştü. Çıkan tartışmaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Söz konusu tartışma, geçen günlerde İstanbul Beykoz’da gerçekleştiği ileri sürüldü. Üünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga etmiş, bunun üzerine Akalın ise sosyal medya üzerinden yardım isteyerek eşinin işletmeden dışarı çıkartılmadığını ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade etmişti. Söz konusu paylaşımda ünlü isim, “Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT