"Gönderin iki tane torbacı, kurun pusu"

"Gönderin iki tane torbacı, kurun pusu"

Gazeteci Alican Uludağ "Sinan Ateş cinayetini yazıyorum diye bir bedel ödenecekse, o bedeli öderim" sözleri ile tehditlere meydan okudu

Gazeteci Alican Uludağ Sinan Ateş cinayeti üzerine yazdığı yazılar sonrası aldığı tehditlere boyun eğmeyeceğini sert sözlerle dile getirdi.

"Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu" sözleri ile aldığı tehditlere cevap veren Uludağ, Sinan Ateş cinayeti ile ilgili yazmaya son derece kararlı olduğunu ve bundan asla vazgeçmeyeceğini belirtti.

İşte Alican Uludağ'ın o açıklaması;

Bugüne kadar sırtımı hiçbir kişiye, gruba, partiye, örgüte veya cemaate yaslamadım, kimsenin gölgesine sığınmadım; kalemi de üç kuruşluk menfaat için satmadım. Dün burada beni örgütlü olarak tehdit edenler, aba altından sopa gösterenler korkuyorsam namerdim. Sinan Ateş cinayetini yazıyorum diye bir bedel ödenecekse, o bedeli öderim. Kaçmam. Gönderin benim de kapıma iki tane torbacı, kurun pusu. Adresimi bulursunuz. Zerre umurumda değil. Korkuya teslim olup Sinan Ateş’in kızlarının adalet davasını sürdürmekten vazgeçeceğimi mi sanıyorsunuz? Ki o yetimlerin ahı, peşinizi bırakmayacak. Yaşamak gömleği üzerimde oldukça bu davayı yazacağım; herkes sussa da tek başına kalsam da. Bunu da böyle bilin.

HABERE YORUM KAT