Gökçe'nin konseri önce iptal ettirdi sonra tehdit etti: İlçemiz sınırlarından giremez!

Gökçe'nin konseri önce iptal ettirdi sonra tehdit etti: İlçemiz sınırlarından giremez!

Afyonkarahisar'ın AKP’li Sandıklı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çöl, şarkıcı Gökçe'nin 11 Ağustos'taki konserini, 'Onur Haftası'na destek verdiği gerekçesiyle iptal etti.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Termal Turizm Festivali çerçevesinde sahne alması planlanan şarkıcı Gökçe'nin 11 Ağustos'taki konserinin LGBT destekleyici paylaşımları nedeniyle iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Başkan Çöl, konserin iptaline gerekçe olarak, Gökçe'nin "Onur Haftası"na destek veren "İsteyen istediğini sever, aşk aşktır. Love is love" şeklindeki mesajını gösterdi.

Başkan Çöl, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sandıklı'mızın ve Aziz Milletimizin dikkatine; 11 Ağustos 2023'te planladığımız organizasyon, yaptığım incelemeler sonucunda davetli sanatçının LGBT desteği içeren ve Cumhurbaşkanımıza karşı iftiraya varan paylaşımları nedeniyle iptal edilmiştir. Her zaman vurguladığımız gibi, biz bu ülkenin evladıyız.

Ne Cumhurbaşkanımıza ne de kutsal değerlerimize zarar veren hiç kimseyi kabul etmedik, etmeyiz! Bu içerikleri paylaşanların Sandıklı'da sahneye çıkmasını bile kabul etmeyiz! Saygıdeğer milletimize arz ederim!

Başkan Çöl ayrıca konuyla ilgili açıklamalarda da bulunarak şunları ifade etti:

"Sandıklı'mızda geleneksel olarak devam eden Turizm Festivali kapsamında gurbetçilerimizi ağırlamak mutluluğunu yaşıyoruz. Bu dönemde de bir sanatçının programını iptal ettim. Bir kişinin LGBT'yi destekleyen ve Cumhurbaşkanımıza hakaret içeren mesajlar yayımlaması nedeniyle böyle bir yaklaşımı sergiledim. Bu kişi böyle bir düşünce içerisindeyse, Sandıklı Belediyemizin yapmış olduğu programlara kesinlikle katılamaz. Böyle bir program içinde yer alamaz anlamındadır."

Çöl, Sandıklı'nın Afyonkarahisar'ın en büyük ilçesi olduğunu ve önemli bir yol güzergahında bulunduğunu belirterek, etkinliklerinde bu düşünceye sahip kişilere yer verilmediğini ve verilmeyeceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT