Galatasaraylı eski futbolcudan süpriz ziyaret: Jardel, Hasan Doğan’ın mini müzesini inceledi

Galatasaraylı eski futbolcudan süpriz ziyaret: Jardel, Hasan Doğan’ın mini müzesini inceledi

Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Dinslaken-Lohberg kentinde yaşayan Hasan Doğan, Galatasaraylı futbolcuların formalarını biriktirerek bir koleksiyon oluşturdu. Doğan’ın evindeki mini müzeyi Galatasaray’ın eski futbolcusu Mario Jardel ziyaret etti.

Evinin bir odasını adeta mini bir müzeye çeviren Hasan Doğan’ın evini Galatasaray’ın eski futbolcusu Mario Jardel ziyaret etti.

img-20201008-wa0009.jpg

INSTAGRAM’DAN HABERLEŞMİŞ

Ziyaretle ilgili konuşan efsanevi oyuncu Mario Jardel, “Galatasaray’da 2000 yılında UEFA Süper Kupa Şampiyonu olduk. Aradan 20 yıl geçmiş ve hâlâ Galatasaray taraftarları beni unutmamış. Hasan Doğan’ı sosyal medyadan ve Türk medyasından duydum. Hasan bana Instragram’dan yazıyordu ve mini müzesinden bahsetti. Almanya’da bir arkadaşım da aracı oldu. Ben de çok merak ettim. Almanya’ya geldim ve Doğan’ı evinde ziyaret ettim. Türkiye’yi ve Türk milletini seviyorum” dedi.img-20201008-wa0010.jpg

“REAL MADRİD’E ATTIĞI GOLÜ KİMSE UNUTAMAZ”

Hasan Doğan ise, “Galatasaray’ın efsane futbolcusu Mario Jardel’in beni ziyaret etmesi bir mucize. Gerçekten çok mutluyum ve sevinçliyim. Böyle bir efsane futbolcu ile bir arada olmak, insanı gerçekten çok mutlu ve sevinçli ediyor. 2000 yılında UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid’e attığı altın golü hiçbir Galatasaraylı unutamaz. Çok sempatik ve cana yakın bir kişiliği var. Galatasaray’ın başka futbolcuları da inşallah ziyaretime gelirler. Jardel’e bu güzel ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YILMAZ ADIYAMAN – DİNSLAKEN

HABERE YORUM KAT