Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın tartışılmasının nedeni... İşte verip de tutamadığı sözler!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın tartışılmasının nedeni... İşte verip de tutamadığı sözler!

Galatasaray'ın tartışmalı başkanı Burak Elmas için artık çanlar çalıyor. Elmas, büyük umutlar ve büyük vaatlerle göreve gelmişti ancak büyük projelerinin hepsi ya yarım kaldı ya da hiç gerçekleşmedi. İşte Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'ın özel derlemesi.

Gazeteci ve spor yorumcusu Mehmet Özcan, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın 220 günlük başkanlığı boyunca verip de tutamadığı sözleri derledi. Özcan'ın haberine göre Elmas'ın hayal kırıklıkları şöyle:


Göreve geldikten sonra "10 gün içerisinde transferler bitecek" dedi. Ancak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında PSV'ye elenene dek hiçbir transfer bitmedi.

"40 milyon dolar kasa kolaylığı sağlayacağız" dedi. Ancak gelinen durumda futbolcuların maaşları bile ödenemiyor. Kendisinden önceki dönemde borçları sıfırlayıp UEFA ile olan anlaşmazlığı çözen Mustafa Cengiz yönetimi sayesinde transfer yapabildi.

"100 milyon dolar gelir getirecek yabancı kaynaklı stadyum sponsorluğu projemiz hazır" dedi. Ancak bu sponsorluk aylar geçmesine rağmen hayata geçmedi. Son çare olarak NEF ile daha düşük bir ücrete anlaşıldı.

"Fatih Terim'le 3 yıllık projemiz var" dedi. Ancak Terim'i sezon bitmeden gönderdi ve halihazırda başarısız devam eden proje tamamen çöpe gitti.

"Yurt dışından pilot takım alacağız, işbirliklerimiz olacak" dedi. Ancak alınan tek pilot takım Niğde Anadolu FK. O da 2. Lig'de son sırada bulunuyor.

Aslan Kart projesi rafa kalktı. Florya ve Kemerburgaz tesisleri için somut bir adım atılmadı, öylece duruyorlar.

"Birlikte çok şey başaracağız" mottosuyla yola çıkan Elmas, yola beraber çıktığı Sportif AŞ yöneticisi Ali Gücüm, Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Genel Sekreter Köksal Ünlü ve Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Özyurt başta olmak üzere ekibinden birçok kayıp verdi.
 

HABERE YORUM KAT