Galatasaray Almanya’nın en hızlı futbolcusuna kancayı taktı

Galatasaray Almanya’nın en hızlı futbolcusuna kancayı taktı

Galatasaray, kanat bölgesi için aradığı futbolcuyu Almanya’da buldu. Kulübünün 8 milyon euro bonservis bedeli istediği futbolcuyu transfer etmek için Galatasaray harekete geçti.

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, kalan maçlarını kazanarak Süper Lig’de ipi göğüslemeyi amaçlıyor.

Sarı-kırmızılı takım, 7 Nisan Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa maçında Fenerbahçe’yi yenerek kupayı uzanmayı amaçlıyor. Bunun yanında yönetim kanadı kadro yapılanmasını da sürdürüyor.

Bu amaçla Torreira ve Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesini uzatan sarı-kırmızılı takım, Muslera ve Abdülkerim Bardakcı ile yeni sözleşme yapma konusunda anlaşırken transfer çalışmaları da sürüyor.

Sarı-kırmızılı takım, kanat bölgesine yapmak istediği transfer için rotayı Almanya’ya çevirdi. Sabah’ın haberine göre Galatasaray, bonservisi Werder Bremen’de yer alan ve Heidenheim'da kiralık olarak forma giyen Eren Dinkçi’yi transfer etmek istiyor.

Heidenheim'ın Eren Dinkçi'nin bonservisini almak istediği öne sürülürken Werder Bremen’in ise futbolcu için 8 milyon euro bonservis talep ettiği kaydedildi.

ALMANYA LİGİ'NİN EN HIZLI FUTBOLCUSU OLDU

22 yaşındaki futbolcu Bundesliga'nın 16. haftasında 36.41 kilometrelik hız ortalaması ile Alphonso Davies, Jeremie Frimpong, Leroy Sane gibi dünyaca ünlü futbolcuları geride bırakarak ligin en hızlı futbolcusu oldu.

HABERE YORUM KAT