Fransa - Almanya maçına damga vuran "ısırık" olayı!

Fransa - Almanya maçına damga vuran "ısırık" olayı!

Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) F Grubu'nda Fransa ile Almanya'nın karşılaştığı dev maçta Antonio Rüdiger ile Paul Pogba arasında ilginç bir ısırık olayı yaşandı.

Allianz Arena'da oynanan ve erken final olarak nitelendirilen maçta iki takım da sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkarken zaman zaman sertlikler yaşandı.

Portekiz'in Macaristan'ı 3-0 yenmesiyle daha da önem kazanan Fransa - Almanya maçında iki takım futbolcuları da canını dişine takarak mücadele ederken ilginç bir olay yaşandı. 

Premier Lig'de Chelsea forması giyen Alman savunmacı Antonio Rüdiger ile Manchester United'da top koşturan Fransız orta saha Paul Pogba arasında yaşananlar izleyenleri şaşırtacak cinstendi.

Müsabakada ilk devre oynanırken Pogba'yı marke etmeye çalışan Rüdiger, oyuncunun sırtına doğru ağzıyla bir hareket yaptı.

Rüdiger'in arkadan yaptığı müdahale sonrasında acı içinde sırtını tutan Pogba, Hakem Carlos del Cerro Grande'ye kendisini ısırdığına yönelik itirazda bulundu ancak İspanyol hakem oralı olmadı.

Alman oyuncunun, Pogba'yı ısırıp ısırmadığı görüntülerden net olarak anlaşılmazken bu olay sosyal medyada fazlasıyla yer buldu.

Kimi futbolseverler Rüdiger'in Pogba'yı ısırdığını belirtirken kimileri ise ısırmadığını iddia etti.

KAYNAK: HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT