Frankfurt'ta sır dolu cinayet davası...

Frankfurt'ta sır dolu cinayet davası...

Frankfurt'ta öldürülen 27 yaşındaki kadının cansız bedeni hala bulunamadı.

Frankfurt savcılığı, 44 yaşındaki bir kişiye karşı cinayet suçlamasında bulundu. Offenbach'ta yaşayan adamın, geçen yıl ekim ayında 27 yaşındaki bir kadını kıskançlık yüzünden evinde öldürdüğü söyleniyor. Cumhuriyet savcısının salı günü açıkladığı gibi şimdiye kadar cesetten hiçbir iz yok.

Şimdiye kadar, Frankfurt makamı yalnızca davanın bir kayıp şahıs raporuyla başlamasından sorumluydu. 27 yaşındaki Brezilyalı, kaybolana kadar ailesiyle birlikte Frankfurt'ta yaşadı ve burada geriatri hemşiresi olarak eğitim aldı. Hafta sonları Offenbach'ta animatör ve seks işçisi olarak çalıştığı ve sanıkla tanıştığı söyleniyor. 

Şimdiye kadar bilinenlere göre ikili, 28 Ekim 2022 akşamı zanlının dairesinde görüşme kararı aldı ve burada tartışma çıktı. Davranışına öfkeyle, kurbanın önemli miktarda kan kaybetmesiyle onu yatağının bulunduğu yerde henüz bilinmeyen bir şekilde öldürdüğü söyleniyor. 44 yaşındaki adamın cesedi henüz bilinmeyen bir yere attığı söyleniyor.

2023 yılının Şubat ayının ortalarında dairesinde yapılan aramada kurbanın kan izlerine rastlandı. Sonuç olarak, Frankfurt am Main bölge mahkemesindeki savcılık, temel saiklerle güçlü cinayet şüphesi bulunduğu gerekçesiyle sanık hakkında tutuklama emri çıkardı.

Kapsamlı arama çalışmalarının ardından zanlı, Fransız arama ekipleri tarafından 1 Mart 2023'te Paris'te tutuklandı. 16 Mart'ta Almanya'ya iade edildi ve ertesi gün tutuklama emri çıkarmak için Frankfurt am Main Bölge Mahkemesindeki soruşturma yargıcının önüne çıkarıldı. O zamandan beri, sanık gözaltında. Şimdiye kadar suçunu kabul etmedi.

Artı49

HABERE YORUM KAT