Frankfurt'ta okul servisi kamyona çarptı! Yaralılar var...

Frankfurt'ta okul servisi kamyona çarptı! Yaralılar var...

Frankfurt-Bergen yakınlarında trafik kazası meydana geldi. İtfaiyenin Twitter’dan bildirdiğine göre, bir okul servisi çok sayıda araçla çarpıştı.

İlk incelemelere göre, okul servisi Bergen yan geçidinde B521 yolu üzerindeki kavşakta, kırmızı ışıkta bekleyen bir kamyona çarptı ve ardından birkaç araba zincirleme kaza yaptı. Görgü tanıkları, sürücünün frenlerde sorun yaşadığını iddia etti.

Kazanın yaşandığı serviste, 34 okul öncesi çocuğun olduğu bildirildi. Kazazedelerden 19’u tıbbi müdahale ile tedbir amaçlı kliniğe getirildi. Ayrıca servisin çarptığı kamyondan ve minibüsten iki kişi hafif yaralandı. Okul servisinin sürücüsü (60), kaza sırasında sıkıştığı araçtan ağır yaralı olarak çıkarıldı.

Kurtarma operasyonu öğleden sonraya kadar devam etti. Yaralıların hastaneye götürülmesi için onlarca ambulans olay yerine geldi. B521, Bad Vilbel ve Bergen-Enkheim kavşakları kazadan dolayı trafiğe kapatıldı. Polise göre, soruşturmaya bilirkişi ve savcılık müdahil olduğu için olayın aydınlanması zaman alabilir. Otobüse inceleme yapılmak üzere el konuldu.

Kliniklere nakledilen çocukların 16'sı kısa sürede hastanelerden taburcu oldu.

Artı49 Haber Merkezi

Haber: Tuğba Ünal

HABERE YORUM KAT