Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği, işyeri devirleri hakkında yapacağı etkinliğe herkesi davet ediyor

Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği, işyeri devirleri hakkında yapacağı etkinliğe herkesi davet ediyor

Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI gGmbH)'nde "şirket devirlerinde başarı kriterleri" konulu bir toplantı düzenliyor.

İşyeri devirlerine yönelik toplantı: Verimli, sürdürülebilir nasıl olabilir, finanse edilebilir mi? Bir işyerini devralırken hangi kriterler dikkate alınmalı? Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI gGmbH) yeni işyeri sahiplerini ve müteşebbisleri, "İşyeri Devrinde Başarı Kriterleri" konulu etkinliğe davet ediyor

 Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI gGmbH) de “Follow mi” programı çerçevesinde 5 Aralık 2022 Pazartesi günü uzmanlarla birlikte düzenleyeceği çevrimiçi etkinlikte, "İşyeri Devrinde Başarı Kriterleri"ni konu edinecek. Etkinliğe uzman olarak Frankfurt-Rhein-Main Esnaf Odası'nda iş ve başlangıç ​​danışmanı Dr. Iris Allmendinger ile Frankfurter Sparkasse'nin kurumsal müşteriler için merkez müdürü Hans-Ulrich Müller katılacak.

 Etkinlikte işyeri devriyle ilgili sorulara ek olarak, bu, enerji verimliliği ve kaynakların sürdürülebilir kullanımı ile ilgili sorulara cevap verilecek. Artan enerji maliyetleri göz önüne alınmalı, ki "sürdürülebilirlik" konusu çok daha fazla alanı kapsıyor. Ayrıca işyeri devirlerinde, sağlam düzenlemeler ve halefin güvenli finansmanı da önemlidir. Örneğin bankaların nelere dikkat ettiği, hangi sübvansiyonların kullanılabileceği netleştirilmelidir. İşyeri devri sürecinde profesyonel destek tavsiye edilir.

 Uzmanlık etkinliği çevrimiçi olarak, 5 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 18:00'de gerçekleşecek. Başvuru yapanlara zoom linki gönderilecek.

 Etkinliğin başlığı: "Verimli, sürdürülebilir, finanse edilebilir mi? Bir işletmeyi devralırken hangi kriterlere dikkat edilmeli?” (Effizient, nachhaltig, finanzierbar? Auf welche Kriterien bei einer Betriebsübernahme geachtet werden sollte.)

 Kayıt: [email protected] veya (069) 87 00 25 8-35 numaralı telefondan.

 Daha fazla bilgi: www.kubi.info

“Follow mi” programının amacı, yeni sahibine devredilmek istenen şirketlerle göçmen girişimcileri biran evvel biraraya getirmek. Bunun yanısıra şirketi rekabet gücünü, kalıcı olmasını ve istihdamı korumak. Bilindiği gibi şirketi devralanlar mevcut müşteriler, yerleşik yapılar nitelikli çalışanlara da sahip olabiliyor. Kubi, Federal Ekonomik İşler ve Enerji Bakanlığı’nın desteklediği “Follow mi” programını Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası (IHK), Rhein Main Zanaatkarlar Odası, Kompass ve Meral & Yılmaz Avukatlık Bürosu ile birlikte gerçekleştiriyor.

 KUBI kısaca:

Frankfurt Kültür ve Eğitim Derneği (KUBI gGmbH) hangi kökenden olursa olsun insanların eğitsel ve mesleki entegrasyon şanslarını iyileştirmeyi ve kültürler arası sınırların ötesine giden bir karşılıklı iletişimi destekleme hedefini güdüyor. Buna ek olarak da sığınmacılar için mesleki eğitim ve öğrenim, çocuk eğitiminden, entegrasyonları için birçok destek hizmetleri gerçekleştiriyor. KUBİ, bunların yanısıra göçmen ekonomisini oluşturan iş insanlarını da destekliyor. Birçok projenin öncüsü ve taşıyıcısı olan KUBİ, Hessen Hükümeti ve Frankfurt Belediyesi’nin eğitim, entegrasyon ve sosyal hizmetleriyle de yakından ilgili. Frankfurt’ta Almanlar ve Türkler tarafından 1993 yılında kurulan KUBI ve kardeş kuruluşu BIKU gGmbH çatısı altında 16 ulustan yaklaşık 200 çalışanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT