Ferrari ile Lamborghini çarpıştı: Tarihin en lüks ve korkutucu kazalarından biri!

Ferrari ile Lamborghini çarpıştı: Tarihin en lüks ve korkutucu kazalarından biri!

Dün, İtalya'nın güneyindeki Sardinya adasında dehşet veren bir trafik kazası yaşandı, bu kazada dünyanın en prestijli arabalarından Ferrari ve Lamborghini'nin sürücüleri karıştı. Kazada, iki kişi hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

Olay, tek şeritli bir yol üzerinde gerçekleşti ve kaza anı, bir araç içindeki kamera tarafından kaydedildi. Görüntüler, bir dizi lüks araba ve bir karavanın yolun üzerinde olduğunu gösteriyor. Mavi renkli bir Lamborghini, beyaz bir karavanı sollamaya çalışıyor gibi görünüyor. Ancak aynı anda arkasındaki kırmızı bir Ferrari, aynı manevrayı yapmaya çalışıyor, sonucunda Lamborghini'nin karavanın altına girdiği ve aracın şiddetle yan yattığı açıkça görülüyor.

Kazada hayatını kaybedenler İsviçreli çift Melissa ve Markus Krautli idi. Çift, kazadan sonra araçları alevlere teslim oldu. Karavanda seyahat eden başka bir çift ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Çift, olayın aniden gerçekleştiğini ve olayın ardından ilk düşüncelerinin "cehennemde oldukları" olduğunu ifade etti.

Lamborghini'de bulunan Hint bir çift de yaralandı ve hastaneye nakledildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma sürerken, yetkililerin üç lüks araca el koyduğu bildirildi.

Bu trajik kaza, lüks araç sahiplerinin Sardinya'ya katıldığı "Sardinia Supercar Experience" adlı bir etkinlik sırasında meydana geldi.

HABERE YORUM KAT