Fenerbahçe, Eda Erdem Dündar'ın heykelini dikecek!
Avrupa Şampiyonu olan kadın milli voleybolcuların başarısını da kutlayan Ali Koç, şu ifadeleri kullandı.
"Geleneksel rakiplerimiz arasında, amatör branşlarda hala bayrağı en yüksekte tutan, tek hedefi şampiyonluk olan ne yazık ki sadece Fenerbahçe kaldı. Bugünün şartlarında bunu yapmanın kolay olmadığını biliyorsunuz. 'Filenin Sultanları'nın bu ülkeyi nasıl mutlu ettiğine hepimiz şahit olduk. Japonya'da da Allah yollarını açık etsin. Bu takımın 4 en önemli oyuncusu Fenerbahçe sporcusudur. 'Filenin Sultanları'nı kutlarken ayrı bir parantezi kaptan Eda Erdem Dündar'a, savunma bakanı Gizem' Örge'ye , Türk oğlu Türk olan Vargas'ımıza ve Aslı Kalaç'a açmak istiyorum. Ülkemizi ve Fenerbahçe'yi müthiş bir şekilde temsil ettiler."
Ede Erdem Dündar'ın heykeli dikilecek
Başkan Koç, Ede Erdem Dündar için heykel dikme kararlarını da ilk kez açıkladı.
"Yönetim toplantısı yaptık. Güzel bir haber vereceğim. Aldığımız karar çerçevesinde Alex, Lefter, Can Bartu gibi Eda Erdem'in de heykeli olacak. Kendisi de bilmiyor. Şu an öğrenmiş oldu. Gani gani hak ettiğin düşünüyoruz. Zaten Fenerbahçe Spor Kulübü bir futbol kulübü değil bir spor kulübüdür." diye konuşan Koç, uzun süre ayakta alkışlandı.
Tüzük değişikliği ve stat ismi değişikliği için düzenlenen bu kongrenin biraz uzun süreceğine dikkati çeken Koç, kulüp olarak 4 yıldır tüzük değişikliği üzerine çalıştıklarını, katılımcı bir süreç işleterek tüzüğe son halini verdiklerini kaydetti.