Fahrettin Altun Sofuoğlu’na tepki gösterdi, AKP’li vatandaş delirdi: Size oy verirsem şerefsizim!

Fahrettin Altun Sofuoğlu’na tepki gösterdi, AKP’li vatandaş delirdi: Size oy verirsem şerefsizim!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Üniversiteler fuhuş evi" açıklaması ile tüm tepkileri üstüne çeken Ebubekir Sofuoğlu'na sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından Sakarya Üniversitesi'nin yaptığı yazılı açıklamayı şu not ile paylaştı:

"Hayatının büyük bir bölümü üniversitede geçmiş bir öğrenci, bir hoca olarak bu saldırgan ve hadsiz tutum karşısında bilimin, ilmin, üniversitelerimizin ve üniversitelilerimizin yanında durmaya devam edeceğimizi açık ve net bir biçimde vurgulamak istiyorum. Takipçisi olacağız."

Altun'un bu açıklamasına sinirlenen yobaz bir vatandaş, Altun'un tweetini alıntıladı ve şunları söyledi: "Bende size oy verirsem şeref..izim..@fahrettinaltun
@RTErdogan üniversiteler fuhuş yuvası değilmi yani neden hakkı söylemek bu ülkede başa bela @fahrettinaltun"

ÜNİVERSİTELER İÇİN 'FUHUŞ EVİ' DEMİŞTİ
Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu "Derin Kutu" adlı programa katılan Sofuoğlu, konuşmasında öğrencilerin kendi derslerine girmediğinden şikayet etmiş ve konuşmasının devamında öğrencileri "hedonist" olarak nitelendirmişti.

Sofuoğlu, konuşmasının devamında "Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” ifadelerini kullanmıştı. Stüdyodaki diğer konukların uyarıları üzerine ise Sofuoğlu, "Gördüğüm var. İstisna değil. Gelin ben sizi gezdireyim. Komşular size söyleyecek, emlakçılar size söyleyecek. Siz nerede yaşıyorsunuz?” demişti.


 

HABERE YORUM KAT