Ezgi Doğan artık o kanalın ekran yüzü

Ezgi Doğan artık o kanalın ekran yüzü

Türkiye'nin estetik ve güzellik denilince ilk aklan gelen isimlerinden olan Ezgi Doğan TV8 ekranlarında yayınlanan 10 Yaş Genç programı ile izleyici karşısına çıkıyor.

Aris Ezgi DOĞAN olarak Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurt içinde 70’den fazla şubesi olan ve gözünü yurtdışına da diken ünlü isim Ezgi Doğan şimdi de tv8 ekranlarında hayatlar değiştirmeye devam ediyor. 
 
10 Yaş Genç Tv Programı Nedir?
 
TV8 ekranlarında haftalık olarak yayınlanan 10 yaş genç tv programı her yaş dil ve dinden kadının hayatını değiştirmek ve onları 10 yaş gençleştirmek için yayın yapmaktadır Her biri alanında uzman estetik ve güzellik uzmanları başvuruları olumlu sonuçlanan katılımcıların hayatını değiştiriyor. Sunuculuğunu Aris Ezgi Doğan merkezimizin kurucusu ve direktörü Ezgi Doğan yapmaktadır.
  
10 Yaş Genç Programında Kimler Yer Almaktadır?
 
10 yaş genç programı ile olduğu yaşın sorunları ile yüzleşmiş ve yıpranmış bireyler kapsamlı bir uygulamadan geçmektedir. Gerek spor gerekse beslenme konusunda programda alanında uzman hekimler ve estetisyenler yer almaktadır. Tv programı kapsamında Aris Ezgi Doğan yönetiminde cilt bakımı, tırnak ve saç bakımı, vücut bakımı ve beslenme konusunda katılımcılara destek olunmaktadır.
 
Her biri alanında uzman sorumlular katılımcıların her anını ve yapılan işlemleri kayıt altına alınmaktadır. Bu alanda yapılan uygulamalar Aris Ezgi Doğan tarafından tüm kadınlara yapılan hizmetler ile bire bir aynıdır. Tek fark bu yapılan işlemler kameralar karşısında tüm gözler üzerinizdeyken yapılan uygulamalardır.
 
10 Yaş Genç Programı Katılım
 
10 yaş genç tv programı başvuru yapanlar arasında yapılan ön eleme sonrası katılımcıların belirlendiği bir programdır. Program kapsamında 10 yaş gençleşmek isteyen mevcut görünüşünden memnun olmayan kişiler seçilmektedir. Bu kapsam da yapılacak olan başvurular online olarak web sitesinden, WhatsApp hattından ve instagram üzerinden yapılabilmektedir.
 
Başvuru formunu eksiksiz dolduran kişiler program kuralları gereği öncelikle seçilmektedir Seçilen katılımcılar Ezgi Doğan yönetiminde en az 10 yaş gençleşmeye başlamaktadır. Uygulamalar sırasında katılımcıların saç, kaş, dudak ve göğüs, cilt gibi komple bir vücut uygulamaları yapılıyor.
 
10 Yaş Genç programı hakkında
 
10 yaş programının sunuculuğu ve koordinatörlüğünü Aris Güzellik merkezi kurucusu olan Ezgi Doğan yapmaktadır. Program kapsamında sağlık bakanlığı tarafından alınan uygulamalara göre yapılmaktadır. 

Başvuru işlemlerinde herhangi bir sınırlama ya da engelleme bulunmamaktadır. Gelen başvurular tek tek incelenerek yapılan ayrımlar ile her hafta farklı bir kadının hayatı değiştirilmektedir.

10 yaş genç tv instagram ve sosyal medya hesaplarını takip ederek başvurunuzu tamamlayıp sizde Ezgi Doğan'ın eşsiz kollarına kendinizi bırakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT