Eski Türkiye güzelinin kadın sevgilisi olay oldu

Eski Türkiye güzelinin kadın sevgilisi olay oldu

Geçtiğimiz haftalarda kadın sevgilisiyle görüntüsü ortaya çıkan eski model Senem Kuyucuoğlu, basın mensuplarına her şeyi anlattı.

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda yayınlanan Katarsis programına konuk olan Senem Kuyucuoğlu açıklamalarıyla büyük ses getirmişti. Kuyucuoğlu, program sonrasında kadın sevgilisiyle paylaştığı pozuyla büyük ses getirmişti. 

Kuyucuoğlu, geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Kuyucuoğlu, "Evet, öpüştüğümüz doğrudur. Kendisi benim sevgilim olur.Nişantaşı'nda aynı evde yaşıyoruz. Bana göre çok iyi bir kız ve aynı zamanda onu çok kıskanıyorum" ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2021-04-16-13-29-51.png

Sevgilisi hakkında bilgi veren eski model, "Yarı Rus, yarı İranlı ve adı da Medis Mir. Onunla ortak bir iç çamaşırı markası da kurduk. Hedefimiz dünyaya açılmak" şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz şubat ayında Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Katarsis’ programına konuk olan Kuyucuoğlu, özel hayatı için "Yaptığım hiçbir şeyden utanmadım. Her şey benim hayatımın bir parçasıydı.Utandığım tek şey şu oldu, kalkıp tepki vermem gereken anda öyle bir noktaya getirildim ki ağlamak zorunda kaldım, mağdur olmak zorunda kaldım. Kendime bunu yakıştıramadım." diye konuşmuştu. 

 

HABERE YORUM KAT