Eşini hastaneye götüren adam polisten yumruk yedi!

Eşini hastaneye götüren adam polisten yumruk yedi!

Samsun'da 12 Aralık Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında eşini aracıyla hastaneye götüren vatandaş, polis ekipleri tarafından durdurulması ile önce ceza sonra Yunus polisinden yumruk yedi.

Samsun’da 12 Aralık Cumartesi günü sokağa çıkma kısıtlamasında eşini aracıyla hastaneye götüren vatandaş, polis ekipleri tarafından durdurulması ile önce ceza sonra Yunus polisinden yumruk yedi.

Samsunhaber’den Tahir Ömer Çokluk’un haberine göre; Eşini hastaneye götürürken polis tarafından darp edilen Gökhan Pala yaşadığı olayı şu cümlelerle açıkladı:


 
“12 Aralık Cumartesi günü eşimi hastaneye götürmek için çıktığımda Yunus polisi dik dik bakarak ve “Sen kimsin, nerde gördüm seni, seninle nerde karşılaştık” diye kışkırtmaya çalıştı.

Bende şu şu işletmenin sahibiyim isterseniz gelin çayımı için dedim. Demem ile birlikte “Beni tehdit mi ediyorsun” diyerek eşimin yanında bana yumruk attı ve eşimi de itti. Burnumda kırık ve içten kanama meydana gelirken Yunus polisinden şikayetçi oldum.”
 
POLİSTEN SAVUNMA
Vatandaşa yumruk atan M.Ö. sosyal medyadan yaptığı açıklamada kendini şu şekilde savundu:

“7 senedir bu teşkilatın içindeyim 4 sene doğu görevi özel harekatta operasyonlara katıldım 3 senedir de kendi memleketimdeyim devletin yüzünü yere eğdirecek vicdanımı sıkıntıya sokacak üniformamı zedeleyecek hiçbir iş yapmadım
yapmamda.

Buradaki konuya gelecek olursak olayın aslını astarını bilmeden linç girişimi ne kadar doğru? Videonun sadece bir kısmı var öncesinden haberiniz var mı?

Bizim kültürümüzde karısının yanında kocasına vurulmaz haklısınız ki ben onların karı koca olduklarını sonradan öğrendim.ama şarkta bizi kimse korkutamamışken beni kendi memleketimde birisi tehdit ediyorsa show yapmaya başladıysa tahrik edici laflar ediyorsa ki tahrik olmamam gerekiyordu doğru ama biz ne kadar profesyonel olmamız gerekiyorsa da bizde insanız sabrımız taşıyor.

Yinede bu şekilde kimsenin karşısına çıkmam istemezdim ama olan oldu. Beni bilen bilir facete öyle sağa sola yorum yapan biri değilim bu ilk ve son yorumumdur.”

Mağdur adamın darp raporu şöyle

1.jpg1.jpg

HABERE YORUM KAT