Erk Acarer'e yapılan saldırı Alman basınında!

Erk Acarer'e yapılan saldırı Alman basınında!

Almanya'da yaşayan Türk gazeteci Erk Acarer'in saldırıya uğraması Alman basınında yer aldı.

Birgün yazarı Erk Acarer dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Berlin'de evinde saldırıya uğradığı paylaşımında bulunmuştu.

Acarer paylaşımında ''Berlin’de evimin içinde bıçaklı ve yumruklu saldırıya uğradım. Hayati bir riskim yok hastaneye gidiyoruz. Failleri biliyorum. Asla faşizme teslim olmayacağım. Kimse endişelenmesin bu günler geçecek!'' ifadelerini kullanmıştı.

Bild haberi ''ERDOĞAN'I ELEŞTİRENLER TÜRKİYE'DEN ALMANYA'YA KAÇTI''
Berlin'de gazeteci Erk Acarer'e bıçaklı saldırı 
başlığıyla vererek  ''Almanya'da  yaşayan Türk gazeteci Erk Acarer, çarşamba akşamı Berlin'deki dairesinde bıçak ve yumruklarla saldırıya uğradı ve yaralandı'' ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2021-07-08-17-22-09.png

Tagesspiegel haberi ''Erdoğan eleştirmeni Erk Acarer Berlin'de saldırıya uğradı'' başlığıyla verdi.

Haberde: ''Berlin'de yaşayan hükümet eleştirmeni Türk gazeteci Erk Acarer, evinde saldırıya uğradı ve yaralandı.'' ifadeleri kullandı.
 

ekran-resmi-2021-07-08-17-09-30.png

Gmünder tagespost ise haberi '' Berlin'de evindeki saldırıdan sonra türk gazeteci şok edici bir fotoğraf paylaştı "Failleri tanıyorum" başlığıyla paylaşarak ''Almanya'da yaşayan Türk gazeteci Erk Acarer, 7 temmuz çarşamba akşamı Berlin'deki dairesinde failleri bilinmeyen kişiler tarafından saldırıya uğradı. '' ifadelerini kullandı.

ekran-resmi-2021-07-08-17-23-05.png

 

Artı49 Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT