Erdoğan'ın mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu'na hakaret etti

Erdoğan'ın mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu'na hakaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşmasının ardından mikrofon verdiği çocuk Kılıçdaroğlu'na hain dedi, Erdoğan'a oy verilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da katıldığı açılış töreninde yaptığı konuşmanın ardından mikrofonu 10 yaşlarındaki bir çocuğa verdi. 

Oyuncak hediye edilen çocuk yaptığı konuşmada 'Bay Kemal' dediği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için 'Hain' ifadesini kullandı ve seçimde 'Cumhurbaşkanı amcam, en iyi adam' dediği Erdoğan'a oy verilmesini istedi.

 

 

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, yaşanan olaya şöyle tepki gösterdi: "Kindarlığı ve nefret söylemini çocuklara aşılayan, kürsüye çıkartıp ‘Bay Kemal hain, hain’ söyleten zihniyetinize de siyasetinize de lanet olsun.

CHP'li Ali Mahir Başarır ise "Bir çocuğa mikrofon vererek kendi kullandığı “Bay Kemal” diye başlayan nefret söylemlerini dile getirmesini gülücüklerle karşılamak en hafif tabiri ile acizliktir! Bu siyaset değil! Siyaset hiç bu kadar dip seviyede olmamıştı! Erdoğan bunu da başardı" ifadesini kullandı. 

ekran-resmi-2022-01-30-16-11-07.png

HABERE YORUM KAT
1 Yorum