Erdoğan ‘alakam yok’ demişti ama SADAT fotoğraf paylaştı

Erdoğan ‘alakam yok’ demişti ama SADAT fotoğraf paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan körfez turunun ilk durağı Suudi Arabistan'da Veliaht Prens Selman'la görüştü. Gezi kapsamında DEİK'in ülkeye götürdüğü 'iş insanları' arasında SADAT Başkanı Tanrıverdi de var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, körfez turu kapsamında resmi ziyaret için gittiği Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde Veliaht Prens Muhammed Bin Selman tarafından resmi törenle karşılandı.

Erdoğan'ın ziyareti kapsamında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) de Türkiye - Suudi Arabistan iş forumu toplantısı düzenledi.

Toplantıya SADAT'ın Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Melih Tanrıverdi de katıldı. Tarıverdi, Twitter'dan yaptığı paylaşımda “Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed es-Sani'nin Cumhurbaşkanımız @RTErdogan şerefine verdiği akşam yemeğine Türkiye'nin önde gelen ve Dünya çapında iş yapan saygın firmalarının 200'ün üzerinde üst düzey yöneticileri olarak katıldık” ifadelerini kullandı.

sadat.jpg

‘Alakam yok’

Erdoğan, SADAT yöneticileriyle ‘yakından uzaktan alakası’ olmadığını söylemişti: “CHP’nin başındaki zat SADAT’ın önüne baskın yapar gidip benzer zırvaları sıralamıştır. Bu çıkışın niçin şimdi yapıldığını iyi biliyoruz. Tüm kalbimle diyorum ki, başaramayacaksınız. SADAT’ın yöneticileriyle yakından uzaktan hiçbir alakam olmadığı halde bunu bizim şu anda kullandığımız adeta darbeci oluşum olduğunu söyleyecek kadar bu başkan terbiyesizleşiyor.”

HABERE YORUM KAT
1 Yorum