Elon Musk'ın evinden fotoğraf paylaştı

Elon Musk'ın evinden fotoğraf paylaştı

Walter Isaacson, ünlü girişimci Elon Musk'un biyografisini yazarken dünyanın en zengin insanının yaşam alanını ziyaret etti.

Isaacson, Musk'un evini ve yaşam tarzını gözlemlemiş ve bu deneyimi sosyal medya platformu X'te (önceki adıyla Twitter) paylaşmış.

Isaacson'un ifadelerine göre, 2020 yılında Elon Musk, beş büyük evini satıp ana ikametgah olarak Boca Chica, Teksas'ta bulunan bu iki yatak odalı sade evi kullanmaya karar vermiş. Isaacson ve Musk bu evde buluşmuş, Musk telefon görüşmeleri yapmak için ahşap bir masa etrafında oturmuş. Isaacson, bu deneyimi yakında yayınlayacağı yeni kitabında daha detaylı bir şekilde açıklayacağını ifade etmiş.

musk-ev.webp

Fotoğrafta, evin basit bir açık mutfak alanı ve oturma odasının bir kısmı görülüyor. Sandalyelerden birinin üzerine ceket asılmış durumda ve ahşap bir sehpanın üzerinde roket figürlü bir heykel ve bir katana bulunuyor. Isaacson, Musk'ın neden bu küçük evi tercih ettiğini yeni kitabında, 12 Eylül'de yayınlanacak olan "Elon Musk" adlı eserinde açıklayacağını belirtmiş.

Elon Musk, Boca Chica'daki evini ilk olarak Haziran 2021'de kamuoyuna göstermişti. Bu ev, modüler evler üreten Boxabl isimli bir girişim tarafından inşa edilmiş. Bu tür evler taşınabilir nitelikte olduğundan herhangi bir yere monte edilebiliyor ve kurulum işlemi birkaç saat içinde tamamlanabiliyor.

Fotoğraf: - Flickr (CC BY-NC 2.0) * Edited, croped

HABERE YORUM KAT