Edaka'nın mağazanın ortasına koyduğu şey müşterileri çileden çıkardı

Edaka'nın mağazanın ortasına koyduğu şey müşterileri çileden çıkardı

Brandenburg'daki bir Edeka şubesininde mağazanın ortasına koyulan içi doldurulmuş hayvan sosyal medyada tepki yağmuruna tutulur.

Dünya çapında beslenme konusunda bir çok farklı görüş var. Kimileri etsiz yemek istemezken kimileri de etsiz mutfağa bayılıyor. Alman Vejetaryen Derneği'nin yakın zamanda belirttiği gibi, nüfusun yaklaşık yüzde 8 ila 9'u vejetaryen besleniyor.

Brandenburg, Hennigsdorf'taki bir Edeka şubesinde yaşanan bir olay ise Almanya genelinde oldukça ses getirdi. Bir kullanıcı sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda marketin ortasına içi doldurulmuş bir hayvan konulmasına tepki gösterdi.

 

 

Vegan olduğunu iddia eden bir Twitter kullanıcısı, Instagram gönderisinin ekran görüntülerini paylaştı ve tepki gösterdi. Yaptığı paylaşımda "Tam hayvan sömürüsünün tüm pejmürdeliğini gördüğünüzü düşündüğünüzde, Edeka Henningsdorf geliyor ve bir kurbanın doldurulmuş bedenini yerleştiriyor. ciğer sosis bardaklarının ortasında hayvan sömürüsü endüstrisi. İnanılmaz" ifadelerini kullandı.

Doldurulmuş hayvana üzerinde Anton yazan bir künyenin de verilmesi bazı Twitter kullanıcılarını da rahatsız etti. Bir Twitter kullanıcısı Edeka'yı eleştirerek ve "Tam bir boykotu hak ediyoruz!" dedi.

Fotoğraf: Unsplash - markusspiske

HABERE YORUM KAT