Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tutuklandı

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş tutuklandı

Ebru Şallı’nın boşanma aşamasında olduğu iddia edilen eşi Uğur Akkuş hakkında çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Eski eşini darp ettiği için hapis cezası alan Akkuş’un koronavirüs salgını nedeniyle cezaevinden izinli ayrıldığı öğrenildi.

Ebu Şallı’nın 2019 yılında evlendiği ve geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı iddia edilen eşi Uğur Akkuş, eski eşi Gonca Sağlam’ı darp ettiği için yargılanmıştı. 1 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasından hüküm giyen Akkuş'un hakkında kesinleşmiş karar 7 Eylül 2021'de verildi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi'nin itirazını reddettiği Akkuş'un cezaevi günlerinin başladığı ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi’nin ulaştığı belgelerde Akkuş’un 28 Şubat 2022’de Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda koronavirüs salgını nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı. İzin süresini Şişli'deki bir AVM'deki ikametgahında geçirmesi zorunlu olan Akkuş'un ruhsatlı silahına da el konuldu. Akkuş'un İzmir'de olan eski eşi Gonca Sağlam'a yaklaşması da kesinlikle yasak.

Öte yandan "Boşanıyorlar" haberleri tüm medyada çalkalanırken, Ebru Şallı ve Uğur Akkuş mutluluk pozları vererek kafaları karıştırdı. Uğur Akkuş kızı Aden Su'nun doğum gününü yakın dostlarının katılımı ile bir parti ile kutladı. Funloft'a yapılan doğum günü partisine Akkuş ve Şallı ailesi tüm bireyleri bir araya geldi. 9 yaşına giren Aden Su'nun doğum günü partisi palyaçolar, sihirbazlar, özel aşçılar sayesinde adeta bir karnaval havasında geçti.

HABERE YORUM KAT