Ebermannstadt'da bıçaklı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti

Ebermannstadt'da bıçaklı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti

Ebermannstadt'ta geniş çaplı operasyon: Cumartesi sabahı bıçaklı saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Ebermannstadt'ta Cumartesi sabahı 53 yaşındaki bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan 32 yaşındaki bir adam, ağır yaralandı.

53 yaşındaki zanlı, kısa süre sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bamberg'deki ceza polisi ve savcılık cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Önceki bilgilere göre, ikisi Kirchplatz yakınlarındaki Forchheimer Strasse'de sabah 10'dan kısa bir süre önce tartıştı. Kadın, Hildburghausen semtinde (Thüringen) yaşayan 32 yaşındaki aile bireyini aniden bıçaklayarak ağır yaraladı.

Yakınlardan geçenler, tartışmayı fark etti, 53 yaşında ciddi şekilde yaralanan kişiye hemen ilk yardım sağladı. Ebermannstadt'tan ihbar edilen polis memurları birkaç dakika sonra geldi ve şüpheliyi olay yerinin yakınında gözaltına aldı.

Ayrıca alarma geçen bir acil doktor ekibi, ağır yaralı kişi için resüsitasyon önlemleri başlattı. Tüm çabalar sonuçsuz kalırken, olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis memurları geniş bir alan boyunca Ebermannstadt caddesini kordon altına aldı ve dedektifler kapsamlı adli tıp kanıtları gerçekleştirdi. Trafik, yerel itfaiye ekipleri tarafından yönlendirildi. Bamberg ceza soruşturma kurumundaki cinayetler uzman komiseri, olay yerinde bulunan Bamberg savcılarıyla yakın işbirliği içinde soruşturmaya başladı.

 

HABERE YORUM KAT