Dünyanın gözü Antalya'daki bu toplantıda

Dünyanın gözü Antalya'daki bu toplantıda

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, bugün Antalya'da üçlü toplantı gerçekleştirdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Diplomasi Forumu (ADF) marjında yapılan Rusya-Ukrayna-Türkiye üçlü dışişleri bakanları toplantısı sonrasında verdiği mesajında bölgede barışın tesis edilmesini temenni ettiklerini söyledi.

Bakan Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Barışa ihtiyacın en fazla olduğu bu zamanda, Antalya Diplomasi Forumu marjında Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarım Lavrov ve Kuleba'yla üçlü formatta görüştük. Temennimiz bölgemizde barışın yeniden tesis edilmesi." ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu mesajında Rusya ile Ukrayna arasında diplomasinin işletilmesi için çabalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin ara buluculuğu ile bugün Antalya'da gerçekleşen Rusya-Ukrayna-Türkiye üçlü dışişleri bakanları toplantısı için Antalya’ya geldi.
 

Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile toplantı öncesi görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Antalya Diplomasi Forumu (ADF) marjında yapılacak Rusya-Ukrayna-Türkiye üçlü dışişleri bakanları toplantısı öncesi Antalya'da bir araya geldi.

thumbs-b-c-29af3a34323e25e7d3b8d5040d129de8.jpeg

Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile üçlü toplantı öncesi ikili görüşmemizi gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

Çavuşoğlu, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile toplantı öncesi görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile Antalya Diplomasi Forumu (ADF) marjında yapılacak Rusya-Ukrayna-Türkiye üçlü dışişleri bakanları toplantısı öncesi Antalya'da ikili görüşme gerçekleştirdi.

thumbs-b-c-623e1c6953d0542b7883ef8452e1803b.jpeg

Çavuşoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba ile üçlü toplantı öncesi ikili görüşmemizi gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

Artı49
Fotoğraf: AA

HABERE YORUM KAT