Dünyaca ünlü oyuncu Michele Morrone Hatay'a gitti, Demet Akalın Türk sanatçılara ateş püskürdü!

Dünyaca ünlü oyuncu Michele Morrone Hatay'a gitti, Demet Akalın Türk sanatçılara ateş püskürdü!

İtalyan oyuncu Michele Morrone ve kız arkadaşı Moara Sorio, Hatay'a gelerek depremzedeler için yardım faaliyetlerine katıldı.

Netflix'te yayınlanan "365 Gün" filmiyle geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Michele Morrone, geçen günlerde İstanbul'a geldi. Sık sık Türkiye'ye gelen oyuncu, sevgilisiyle İstanbul'da zaman geçirdikten sonra Hatay'a gitti.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerin başında Hatay geliyor. 

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerin başında Hatay geliyor. Onlarca binanın yerle bir olduğu şehirde binlerce vatandaşımız yaşamını yitirdi. Türkiye'de yaşanan deprem felaketine sessiz kalamayan Michele Morrone, şehre gitmeyi ihmal etmedi. Depremzedelerin kaldığı çadırkente giden oyuncu, çocuklarla oynadı.

Hatay'da geçirdiği zamanda çektirdiği fotoğrafları 15,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayarak kalp emojisi koydu. Paylaşımı gören Demet Akalın ise isim vermeden Türk sanatçılara gönderme yaptı. Yakışıklı oyuncunun paylaşımını alıntılayan Akalın, "Bizimkiler de utanmadan kaçtı! Dünya starı Hatay'da" ifadelerini kullandı.
ekran-resmi-2023-03-20-02-55-23.png

HABERE YORUM KAT
1 Yorum