Düğünde bıçaklanan çocukta koronavirüs çıktı: Konuklar karantinaya alındı

Düğünde bıçaklanan çocukta koronavirüs çıktı: Konuklar karantinaya alındı

Hollanda’da Türk düğününde bıçaklı kavga çıktı. Kavgaya karışanlarda koronavirüsü çıkınca düğüne katılanlar karantinaya alındı.

Hollanda’da, Türklere ait bir düğünde konuklar arasında çıkan bıçaklı kavgada 15 yaşında bir erkek çocuk ağır yaralandı. Bıçaklanan çocukta koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Gazeteci Eşref Kerküklü’nün haberine göre, Hollanda ve Belçika’da önce kavgaya karışanlar, ardından düğünde hazır bulunan herkes testten geçti. Daha sonra da hepsinin karantinaya alınması için yetkili merciler harekete geçti.

Belçika sınırına yakın Rijsbergen bölgesinde yer alan Hollanda Türk’üne ait bir düğün salonunda çıkan bıçaklı kavga nedeniyle düğün yarıda kaldı. Belçika savcısı kavgaya karışanları yakaladı ancak yeterli kanıt bulunmadığı için serbest bıraktı. Bu arada Hollanda polisi, Belçika’dan gelen 20 ve 25 yaşlarındaki 2 zanlıyı yakaladı. Belçika Türklerinden 15 yaşındaki çocuk ise bölgeye yakın (Anvers) Antwerpen kentinde bulunan bir hastaneye yetiştirildi. Kavgalar nedeniyle Belçika’daki ilgili kurumlar Hollanda’yı uyardı ve kavgaya karışan herkesin test edilmesi gerektiğini bildirdi.

 Düğün salonu işletmecileri gazetecilerin konuyla ilgili sorusunu yanıtsız bıraktı.

+49 – ANTWERPEN

FOTO: Andreas Rønningen on Unsplash

Kaynak: esrefkerkuklu.com

HABERE YORUM KAT