Dresden'de vicdansız anne bunu da yaptı! İki bebek ağır yaralandı...

Dresden'de vicdansız anne bunu da yaptı! İki bebek ağır yaralandı...

36 yaşındaki bir kadın , uyuşturucu etkisindeyken altı aylık ikizlerini balkondan aşağı attığı için hakkında dava açıldı. Çocuklar hayatta kaldı, ancak ömür boyu sürecek olduğuna inanılan hasara maruz kaldılar.

36 yaşındaki ladın Dresden'in batısındaki prefabrik bir binanın birinci katındaki dairesinin balkonundan altı aylık iki bebeğini kasıtlı olarak düşürdüğü söyleniyor.

Alman basınında yer alan bilgilere göre, savcılık şimdi Alman hakkında kadın öldürmeye teşebbüs ve ciddi bedensel zarar verme suçlamalarında bulundu. 36 yaşındaki kişinin sabıka kaydı bulunmuyor ve uyuşturucu bağımlısı olduğu bilgisi verildi. Şu anda hastanede tedavi görüyor.

36 yaşındaki annenin ikiz kardeşleri birbiri ardına balkon korkuluklarından kaldırıp  birkaç saniye sonra serbest bıraktığı söyleniyor. İki çocuk neredeyse beş metre aşağı düştü, ancak ciddi kafa yaralanmaları ve kırıklarla hayatta kaldı, uzun süre ölümcül tehlike altında kaldı ve çok sayıda ameliyat geçirdi. Bir savcı sözcüsü, çocukların bilişsel ve motor gelişimlerinde kalıcı olarak bozulmalarının beklendiğini söyledi.

Fotoğraf: Unsplash - augustinfoto

 

HABERE YORUM KAT