"Dolar namaz kılmadığımız için yükseliyor"

"Dolar namaz kılmadığımız için yükseliyor"

"İbadetinizi doğru yaparsanız Allah size neden ceza versin? İbadetimizi doğru yapacağız.."

Antalya'da yapılan bir sokak röportajında vatandaşın doların neden yükseldiğine verdiği cevap muhabiri şaşkına çevirdi. 

Muhabirin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Büyük ve Güçlü Türkiye'nin eşiğindeyiz' dedi. Vatandaş olarak ne düşünüyorsunuz?" sorusuna vatandaş, "Türkiye batmak üzere... Euro aldı başını gitti. Benzin, dolar, euro daha başka ne sayayım. Her şey aldı başını gitti" diye yanıt verdi. Muhabirin, "Neden?" sorusuna vatandaş, "Kayıp olan paralar. Türkiye'nin bütçesi sıfır" dedi.

Sokaktaki diğer vatandaş ise, "İnşallah düzelir. Tabii ki. Namazdan sonra yapılan duaları Allah kabul ediyor. İbadetinizi doğru yaparsanız Allah size neden ceza versin? İbadetimizi doğru yapacağız. Kuran okuyanları, namaz kılanları, Müslüman müminleri her zaman destekleyeceğiz"  ifadelerine yer verdi.

Muhabirin, "Zamlarla ne alakası var? Dolar Amerika'nın parası şuanda bizim paramız doların karşısında resmen eriyor. Onlar namaz kılıyor mu, Müslüman mı?" sorularına, "Sizler ibadetlerinizi yaparsanız. Allah size neden ceza versin? İnsanlar ibadetten uzaklaşınca Allah çeşitli şekillerde ceza veriyor. Bunlar zaten namazı terk etmiş. Hristiyan, Yahudiler zaten sizin gibi iman etmedikçe, doğru ibadet etmiş sayılmazlar" diye yanıt verdi.

İşte o röportaj: 

 

 

HABERE YORUM KAT