Dolandırıcı banka müdürü mahkemeye çıktı: Bana ilk gelen Fatih Terim’di

Dolandırıcı banka müdürü mahkemeye çıktı: Bana ilk gelen Fatih Terim’di

Denizbank’ın eski şube müdürü Seçil Erzan ‘nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘özel belgede sahtecilik’ suçlarından yargılamasına başlandı. Erzan, “Bu insanların faiz adı altında aza tamah etmemeleri beni bu hale getirdi" dedi.

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan hakkında aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Fernando Muslera gibi isimlerin de olduğu kişileri dolandırmak suçlamasıyla açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Seçil Erzan mahkemedeki ifadesinde “Her şey gereksiz özgüvenle başladı. Hayat banka müdürü Seçil Erzan’dan daha zormuş. Bu insanların faiz adı altında aza tamah etmemesi beni bu hale getirdi” dedi.

ERZAN: BU PARA BİRİLERİNİN EVİNDE

Seçil Erzan “Bu paranın bende olmadığını şikayetçilerin de bildiğine eminim. Bu bakiyenin birilerinin evlerinde, yazlıklarında, arabalarında, kol saatlerinde olduğunu herkesin bildiğini biliyorum. Ortak paydamız paradan para kazanmaktı” diye konuştu.

Seçil Erzan duruşmada önce Fatih Terim’in ismini vermeden şöyle konuştu:

“2020 yılında beni tanıyan, Galatasaray camiasından birisi. İsmini yazılı olarak vereceğim. O dönem kulüpten ayrılmıştı. Bana 300 bin dolar gibi bir para verdi. Verdiği paranın çok üstünde para istiyordu. Ben bu parayı ödemek için kredi çektim. Araba sattım, evime ipotek koydurdum. Ana parasının çok üstünde para aldı.”

Daha sonra savcı “Size ilk gelen kimdi?” diye sordu. Seçil Erzan “Yazılı olarak vereceğim” dedi. Bu esnada hakim araya girip “İnsanlar aptal değil, kim olduğunu herkes anladı. Fatih Terim mi o kişi” diye sordu.

Hakimin sorusunun ardından Seçil Erzan “Evet Fatih Terim. Ona herkes güveniyordu” dedi.

‘BELÖZOĞLU’DAN FON DİYEREK PARA İSTEDİM’

10Haber’den Masum Gök’ün haberine göre, Seçil Erzan “Geçen şubat ve mart ayına kadar kimseden fon diyerek para almadım. İnsanlar bu tarihten önce kendileri getirip para veriyordu. Ben de paraları değerlendiriyordum. Şubat mart ayından sonra bazı insanlardan fon adı altında para aldım. Bu isimlerden biri de Emre Belözoğlu’ydu” dedi.

‘HESABINDA PARA TUTMAK İSTEMİYORDU’

Seçil Erzan davadaki müşterilerden İbrahim Çağlar’dan da para aldığını belirterek ” İbrahim Çağlar’dan 2 milyon 915 bin dolar para aldım. Kendisi parasını değerlendirmek için bana vermek istedi. Eşiyle boşanma davası vardı. Hesabında para tutmak istemiyordu” dedi. Seçil Erzan “bankayla ilgili yaptığım işlemlerden bazılarını banka görebilirdi, hesap hareketlerinden, kamera kayıtlarından görebilirdi. Keşke görselerdi de sadece zimmet suçundan yargılansaydım” dedi.

HABERE YORUM KAT