DİTİB Genel Başkanı Türkmen personeli ile bayramlaştı

DİTİB Genel Başkanı Türkmen personeli ile bayramlaştı

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Genel Merkez ve Sosyal Dayanışma Merkezi (ZSU) personeli, Kurban Bayramı‘nın son gününde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

DİTİB Sergi Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma programına, DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen, yönetim kurulu üyeleri, genel merkez çalışanları ve sosyal dayanışma merkezi personeli katıldı.

Törende konuşan  DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen bayramların sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını güçlendiren birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma ve rahmet günleri olduğunu ifade etti.  

DİTİB’in Türkiye Diyanet Vakfı ile birlikte yürüttüğü “Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu” ile bu yıl 150 ülke ve 500’e yakın farklı bölgede ulaştıklarını kaydeden Türkmen,  şunları söyledi: 

unnamed.jpgunnamed.jpg

“Desteklerini esirgemeyen kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Bize yüklenen büyük sorumluluğu dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmanın sevincini yaşıyorum. Organizasyonda görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nın yaşadığımız topluma, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, Kurban Bayramınızı tebrik ediyor ve kutluyorum.”

Konuşmaların ardından program, DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen ve yönetim kurulu üyelerinin personel ile bayramlaşmasıyla sona erdi.

+49 – KÖLN

HABERE YORUM KAT