Didem Soydan 'Can Bonomo' sessizliğini bozdu!

Didem Soydan 'Can Bonomo' sessizliğini bozdu!

Katıldığı bir programda eski sevgilisine hala aşık olduğunu ve şu anda o kişinin evli olduğunu açıklayan Didem Soydan'dan konu hakkında yeni açıklama geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan, YouTube'da Melis İşiten'in sunduğu programa konuk olmuştu.

Programda eski sevgilisinden bahseden ünlü manken, "Aşık olduğum tek bir kişi var, hala da ona aşığım. Aşık olduğum kişi hala aynı. İsmini veremem çünkü kendisinin ailesi var. Ben her ilişkimi onunla kıyaslıyorum. Ve hiçbir ilişkim onun önüne geçmedi. İlişkilerimdeki insanlar da bunu bildi. Ben çocuk sahibi olmak hiçbir zaman istemediğim için de ilişki sürmedi" demişti.

Didem Soydan'ın bu itirafı kısa sürede gündem olurken bahsedilen kişinin Can Bonomo olduğu iddia edildi.

Tüm bu iddiaların ardından sessizliğini bozan Didem Soydan, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı

Soydan, "Yanlış yerlere çekilen bir konudan, kişilere verdiğim saygı ve değerden sebep bu açıklamayı yapıyorum. Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında da belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme dair bir hikayeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm. Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dahil ederek rahatsızlık vermeyin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT