DHL dağıtım merkezinde şüpheli paket 12 kişiyi yaraladı
Nürnberg yakınlarındaki Langenzenn'de bulunan DHL dağıtım merkezinde şüpheli bir paketin bulunmasının ardından en az 12 kişi yaralandı. Bir polis sözcüsü, yaralılardan yedisinin hastaneye kaldırıldığını söyledi. Ancak bu sayı daha da artabilir. Birkaç çalışan sağlık sorunlarından şikayet etti.
Uzmanlar çağrıldı
İlk incelemelere göre sabah saatlerinde şüpheli bir paket bulundu. İçinde ne olduğu henüz tam olarak bilinmiyor. Sözcüye göre, kutudan bilinmeyen bir madde dışarı sızdı.
Sözcü, polis, itfaiye ve tehlikeli madde uzmanlarının çağrıldığını söyledi. Bina tahliye edildi. İtfaiye, zararlı maddelerden arınmak için kullanılabilecek bir dekontaminasyon duşu kurdu. İlk raporlara göre 35 kişi bu duştan geçti. Polis sözcüsü “Halk için herhangi bir tehlike söz konusu değil” dedi.
ARTI49