Devlet Berlin'in bu bölgesinde pes etti!

Devlet Berlin'in bu bölgesinde pes etti!

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Neukölln bölgesinde sokakların uyuşturucu bağımlısı dolması yaşayanları tedirgin ediyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Neukölln bölgesindekiler, uyuşturucu bağımlıları ve sokak satıcıları nedeniyle yaşadıkları sorunlar hakkında endişelerini dile getirdi. Bölge sakinleri yerel yetkililerin soruna yeterince müdahale etmediğini ve güvenlik durumunun son zamanlarda kötüleştiğini iddia ediyor.

Sakinler, uyuşturucu bağımlılarının kullanımı, sokak satıcılarının varlığı, artan suç oranları ve uygunsuz davranışlar nedeniyle güvensiz hissettiklerini söylüyorlar. Ayrıca, sokaklarda çöp, iğrenç kokular ve açık tuvaletler gibi hijyenik koşulların kötüleşmesinden de endişe duyuyorlar.

Yetkililerin bölgedeki sorunlarla başa çıkmak için yeterli adımları atmamasına karşı insanlar, yerel yönetimlerin bölgedeki güvenliği sağlamak için daha fazla polis memuru atamasını, sokak satıcılarına karşı daha sıkı yaptırımlar uygulanmasını ve uyuşturucu bağımlıları için daha fazla tedavi seçeneği sunulmasını istiyor.

Artı49

HABERE YORUM KAT