Deniz Akkaya cezaevine girdi!

Deniz Akkaya cezaevine girdi!

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya cezaevine girdi. Akkaya, Selin Ciğerci ile aralarında çıkan kavga sonucu tedbir kararını hiçe saydığı için 3 gün zorlama hapis yatacak.

Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsine çarptırılan Deniz Akkaya, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek teslim oldu. Adliyedeki işlemleri tamamlanan Akkaya, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olmak istediğini sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Bunun üzerine sert tepki gösteren Deniz Akkaya, bir programda iddialarda bulunmuştu.

Selin Ciğerci ise kendisini ve eşi Gökhan Çıra’yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya’ya üç ay tedbir kararı aldırmıştı. Mahkeme, kararı ihlal eden Akkaya’nın üç gün süreyle zorlama istenmişti. Deniz Akkaya, hakkında çıkan karar kesinleşti.

Polis, Akkaya’nın kanala gelir gelmez alınacağını ve yayına çıkamayacağını belirtti. Programın yapımcısı Bilal Özbilge’nin Akkaya’ya ulaşamadığını aktarıldı. Bu gelişmelerin ardından Akkaya Beyaz TV canlı yayınına evinden bağlanarak katıldı.

Deniz Akkaya, söylediklerinin yanlış olmadığını ifade ederek, sadece tedbir kararı sürecinde konuşmaması gerekirken, sosyal medya hesabı Instagram'dan yayın yaptığı ve paylaşım yaptığı için bu cezayı aldığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT