Demet Akalın'dan şampanya açıklaması! ''Dökmemi gurbetçi müşteriler istiyor''

Demet Akalın'dan şampanya açıklaması! ''Dökmemi gurbetçi müşteriler istiyor''

Sosyal medyada kendisine getirilen alkolü beğenmeyerek garsonun başından aşağı döktüğü görüntülerin tepki çekmesi üzerine Demet Akalın'dan açıklama geldi.

Şarkıcı Demet Akalın, sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı  garsonun başından aşağı döktü. Görüntüler Twitter'da gündem olurken; Kafe-Bar Çalışanları Dayanışması, Akalın'a tepki gösterdi. Ünlü şarkıcı ise tepkilerin ardından sessizliğini bozdu.

Bodrum’da sahne aldığı mekanda, kendisine gönderilen şampanyayı beğenmeyen ve şampanyayı personel şefinin kafasından aşağıya döktüğü görüntüler tepki çeken Demet Akalın’dan “Şimdi Duyduk’a” özel açıklama yaptı.

Akalın, görüntüler için; “Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi dök, dök diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor.

10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine ? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri.

Zamanında orkestrama para takılmasını yasaklamıştım ama pandemiden sonra deli gibi taktırıyorum. Özellikle de Euro takın diyorum. Tahmin edersinki, ben bazı türkücüler gibi böyle kazançları kendi cebime değil, çalışanlara bırakıyorum. Benim kalbimi bilenler, bana yeter..

HABERE YORUM KAT