Dedem bana tecavüz etti notunun arkasından çıkan esrarengiz hikaye

Dedem bana tecavüz etti notunun arkasından çıkan esrarengiz hikaye

Bursa'da bir kitapçıya ‘Dedem bana tecavüz etti’ yazılı not bırakılması üzerine harekete geçen polis notu G.B.’nin (23) yazdığını tespit etti.

Bursa’da, kitapçıya bırakılan ‘Dedem bana tecavüz etti’ yazısı üzerine harekete geçen polis, notu G.B.’nin (23) yazdığını saptadı. Annesi G.B.’nin psikolojik sorunları olduğu ve dedesinin de 8 yıl önce öldüğü söyledi. G.B. ise "8 yaşımdayken bana cinsel organını göstermişti. Notu o yüzden yazdım" dedi.
Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Özlüce Mahallesi’ndeki kitapçıda, ‘Dedem bana tecavüz etti’ yazısını gören müşteri, notun fotoğrafını çekip, sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaşım kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

dede111.jpg

Çalışanlar, durumu polise ihbar etti. Bunun üzerine soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerden, bir genç kızın kalem reyonunda test amaçlı koyulan kağıda notu yazdığı tespit edildi. Polis, notu yazan kişinin alışveriş yaptığını, ödemede banka kartı kullandığını ve bu sayede notu yazanın G.B. olduğunu tespit etti.

ÖZEL EKİP KURULDU

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip, evine gittiği G.B.’nin ve annesinin ifadesini aldı. Anne, kızının psikolojik sorunları olduğunu ve antidepresan ilaçlar kullandığını söyledi. Notta bahsedilen dedenin ise 2013 yılında yaşamını yitirdiği öğrenildi. İfadesi alınan G.B., “Bahsettiğim kişi annemin babası olan dedemdi. Ben 8 yaşındayken bana cinsel organını göstermişti. Ben de notu o yüzden yazdım” diye konuştu.

dede-222.jpg

Diğer yandan G.B.’nin notu yazdığı anlar, kitapçıdaki güvenlik kameralarınca kaydedildi. G.B.’nin kalem reyonundaki kağıdı görünce notu yazdığı daha sonra da reyondan ayrıldığı görüntülere yansıdı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT