Danimarka'daki belediyeyi binlerce Türk bastı

Danimarka'daki belediyeyi binlerce Türk bastı

Danimarka'da Vejle belediyesinin düzenlediği organizasyon büyük ses getirdi... Tabi sadece Türkler arasında!

Vejle Danimarka'nın güzide kentlerinden biridir. Ormanlık tepeleri, fiyodu, limanı, alışveriş ve ikonik yel değirmeni ile ünlü olan kentte dün bir kutlama düzenlendi. 

Fransa Bisiklet Turu'nun 109.'su bu sene başladı. Kopenhag'tan başlayan turun Vejle ayağında Vejle belediyesi bir kutlama yaptı. Aynı kentte yaşayan Zeynep Girgin Kalelioğlu'un bu kutlamaya denk gelmesi ise belediyenin kaderini adeta değiştirdi. 

Meydandaki etkinliğe tesadüfen denk gelen Zeynep Girgin Kalelioğlu kutlamalarla ilgili Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Ardından sohbet niteliğinde "belediye böyle etkinliklerde neden bizi davet etmez" sorusunu yönetti. 

1 milyona yaklaşan sıkı takipçileri kendisini soru yağmuruna tutarak belediyenin ismini sordu ama o söylemedi. Hatta sohbet sırasında takipçilerine belediyenin sosyal medyasını basabilecekleri ve bunun içinde belediye hesabını takip etmediğini yazdı. Fakat azimli takipçileri ne yapıp edip belediyeyi buluyor ve ardından hem takip hem de yorum bombardımanı başlıyor. 

6 bine yaklaşan takipçisi olan belediye kısa sürede 8 binin üzerinde takipçiye ulaştı. kutlama ile ilgili video ve fotoğraf paylaşımları ise 10 binlerce izlenme ve beğeni bir o kadar yorum aldı. 

İşte o yorumlardan bazıları; 

hilalhilal668 : Koca yerde şuraya yorum yazan yok, biz teee nerelerden yazıyoruz bee

HABERE YORUM KAT