Cüneyt Arkın'ın Almanya'daki unutulmaz anısı!

Cüneyt Arkın'ın Almanya'daki unutulmaz anısı!

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın, bugün hayatını kaybetti. Arkın'dan geriye filmleri, dizileri ve anlattığı anılar kaldı...

2018 yılında Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği ve Pelin Çift’in sunduğu Yeşilçam Söyleşileri’nde konuk olan Cüneyt Arkın, Almanya’daki bir Türk ile anısını paylaşmıştı.

İşte o anı:  

“Yola çıktım araba bekliyorum. Bir araba geldi, içinden 35 yaşlarında silah takım elbiseli biri indi. Koştu sarıldı bana, "Hoş geldin Tarık Akan Abi" dedi. Gezdir bana şehri dedim. Bir gün gezdirdi, iki gün gezdirdi. Hediye alıyoruz parasını veriyor, üstelik işçi, aldığı maaş belli. Adı Rıza'ydı. "Rıza biz gidiyoruz, çok teşekkür ederiz her şey için" dedim. Dedi ki "Abi yengenizin yemeğini yemeden göndermem sizi" dedi. Akşam gittik, beyaz başörtülü bir Anadolu kadını. Ev o kadar güzel kokuyor ki... Çok güzel yemekler yedik, yemekten sonra çay geldi. Çay içerken çocuklar televizyonu açtı. Bir baktık televizyonda Cüneyt Arkın filmi oynuyor. Rıza bana döndü dedi ki: "Tarık Akan Abi, sen Cüneyt Arkın'ı tanırsın nasıl biri?”      

 

 

 

Artı49  

HABERE YORUM KAT