Çocuğunu rahatsız eden anneye 6 ay hapis:  306 SMS, 111 arama, fiziksel takip, eve izinsiz girme

Çocuğunu rahatsız eden anneye 6 ay hapis: 306 SMS, 111 arama, fiziksel takip, eve izinsiz girme

Bir annenin, kızını hem sözlü hem de fiziksel olarak taciz etmesi ve izinsiz olarak evine girme eylemleri sonucunda mahkemeye çıkarıldı.

Güney Kore'nin Daejeon kentinde bir annenin, kızını hem sözlü hem de fiziksel olarak taciz etmesi ve izinsiz olarak evine girme eylemleri sonucunda mahkemeye çıkarıldı.

The Korean Herald Gazetesi'nin bildirdiğine göre, bu olaylar bir yıl boyunca devam etti. Başlangıçta annenin kızına gönderdiği mesajlar, genellikle İncil okuma önerileri ve kızının evde olup olmadığını sorgulama talepleri içeriyordu. Ancak kız yanıt vermekten kaçındıkça, mesajlar cinsel içerikli aşağılayıcı ifadeler içerecek şekilde değişti.

Anne ayrıca kızını fiziksel olarak takip etti, izin almadan evine sekiz kez girdi ve diğer tehditkar davranışlarda bulundu.

Daejeon Bölge Mahkemesi, polis tarafından alınan tedbirlere rağmen anne altı kez daha izinsiz evine girdiğini tespit etti. Anne, eylemlerinin kasıtlı ve önceden planlandığını savunsa da, mahkeme annenin savunmasını kabul etmedi ve 6 ay hapis cezası verdi. Ayrıca anne, 40 saatlik zorunlu takip karşıtı eğitimi tamamlamak zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT