Çocuğu sünnet ederken cinsel organını kestiler!

Çocuğu sünnet ederken cinsel organını kestiler!

Kahramanmaraşlı aile çocuklarını sünnet ettirmek isterken olay faciaya dönüştü. Eve çağırılan sünnetçi, 4 yaşındaki çocuğun cinsel organını kesti.

Geçen yılın eylül ayında Kahramanmaraş’ta yaşayan aile iki oğlunu sünnet ettirmek için eve sünnetçi çağırdı. İddialara göre sünnetçi, yanlışlıkla 4 yaşındaki A. E. K.'nin cinsel organını kesti. Çocuğun bağırmasıyla aile durumu anladı. Kanlar içinde kalan çocuk hemen hastaneye götürüldü.

Hastanede operasyon geçiren çocuk, İstanbul’daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Burada cinsel organı kesilen çocuk için gerekli incelemeler yapılırken dudak iç duvarından bir doku alınarak bölgeye nakledilmesi kararlaştırıldı. Aile işlemi gerçekleştiren sünnetçiye dava açtı.

A. E. K.'nin ameliyatını gerçekleştiren doktorlardan Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümü Kurucu Hekimi Doç. Dr. Süleyman Çelebi, sünnet komplikasyonlarıyla zaman zaman karşılaştıklarını belirtti ve şöyle söyledi: “Penis gövdesinden zarar gördüğü içinde ağız mukozasından dudak iç duvarından bir doku alarak penisin etli dokusu oluşturduk. Normal bir penis dokusu elde ettik. İşeme kanalını da düzelttik. Normal penis görünümüne kavuştu. Nakledilen doku tutmuş gibi, şu an her şey yolunda gidiyor. İstediğimiz sonucu elde ettik gibi ama şu da gerçek ki nakledilen hiçbir organ veya doku kendi orijinal organı gibi olmaz. Şu an orijinale en yakın dokuyu ve şekli verdik gibi duruyor. Penis büyümeye devam edecek, ergenlik sürecini yaşayacak burada tabi kozmetik, dış görüntü olarak düzeltmeler gerekebilir. Cinsel hayatta en fazla etkilenen bölge bu bölge, tabi ki bunun etkisi olacaktır.”

HABERE YORUM KAT