Cinsel ilişki sırasında partnerini boğarak öldürdüğü iddia edilmişti: Alman yargısı son kararı verecek

Cinsel ilişki sırasında partnerini boğarak öldürdüğü iddia edilmişti: Alman yargısı son kararı verecek

Almanya'da cinsel ilişki sırasında partnerini boğarak öldürdüğü ileri sürülen 30 yaşındaki sanık hakkında, bugün görülecek duruşmada karar verilmesi bekleniyor.

Almanya'da akıllara durgunluk veren cinayetin faili Darmstadt'ta yeniden hakim karşısına çıkacak. Geçtiğimiz yılın Mart ayı sonunda Bensheim'da, 44 yaşındaki bir kadınla cinssel ilişkiye giren 30 yaşındaki adam, kadını ilişki sırasında boğarak öldürmekle suçlanıyor.

Savcılık zanlının, "cinsel dürtülerini tatmin etmek amacıyla partnerini öldürdüğünü" ileri sürüyor. Bugün hakim karşısına çıkması beklenen sanığın, şimdiye kadar çıktığı duruşmalarda sessiz kalmayı tercih ettiği belirtiliyor.

Sanık, ilk ifadelerinde "boğma oyunlarının kadının rızasına dayalı olduğunu" ileri sürse de maktülün yakınları tanık ifadelerinde bunu reddetti.

"KİŞİLİK BOZUKLUĞU" TANISI

Daha önce "kundakçılık" ve "komplo kurmak" gibi suçlardan sabıka kaydı bulunan zanlıya, önceki duruşmalara katılan bir psikiyatri uzmanı tarafından, "kişilik bozukluğu" teşhisi konduğu öğrenildi. Buna rağmen sanığın "yargılanma ehliyeti olduğuna" karar verildi.

ARTI49

HABERE YORUM KAT