Christoph Daum'un son hali şaşkına çevirdi

Christoph Daum'un son hali şaşkına çevirdi

Kansere yakalanmasının ardından ilk kez ARD'de yayınlanan bir programa katılan Christoph Daum'un son hali sevenlerini üzdü.

Alman teknik adam Christoph Daum, kanser hastalığına yakalanmasını duyurmasının ardından ilk kez kameraların karşısına geçti. Kilo verdiği görülen teknik adamının son hali sevenlerini üzdü.

24 Ekim 1953 doğumlu Daum, Almanya, Avusturya ve Türkiye liglerinde şampiyonluk yaşadı. 68 yaşındaki teknik direktör Türkiye'de biri Beşiktaş, ikisi Fenerbahçe ile üç kere ligi birinci bitirmeyi başardı. Alman hoca, Beşiktaş'la bir kez de Türkiye Kupası kazandı.

Alman teknik adam programda "Artık vücudumdaki tüm maddeleri işliyorum. Bir eyaletten diğerine gidiyorum. Bazen fişten çekilmiş gibiyim." dedi.

Kemoterapinin etkisiyle zayıflayan Alman antrenör, gördüğü tedavinin etkisini gösterdiğini ve doğru yolda olduğunu aktardı.

christoph-daumun-son-hali-saskina-cevirdi.webp

EN SON ROMANYA'YI ÇALIŞTIRDI

Fenerbahçe, Daum döneminde 2005-2006 ve 2009-2010 sezonlarında iki şampiyonluğu son maçta kaybetti. Türkiye'de en son Bursaspor'u çalıştırdı. En son 2016'da Romanya Milli Takımı'nı çalıştıran Daum, o zamandan beridir çalışmıyor.

 

HABERE YORUM KAT